Lajit

TALVIUINTI

Kuusamon Latu ja Polku järjestää talviuintia Kuusamon Tropiikin rantasaunalla Petäjälammella (Kylpyläntie 2) keskiviikkoisin ja sunnuntaisin klo. 17.00- 20.00. Uintikerran hinta (sisältää saunan): 6 € Rukan Ladun jäseniltä, 11 € ei-jäseniltä ja 4 € alle 12-vuotiailta.
Avantovalvojalta voi ostaa myös sarjalippuja. 20 kpl sarjalipun hinta: 114 € jäseniltä ja 209 € ei-jäseniltä. 10 kpl sarjalipun hinta: 54 € jäseniltä ja 99 € ei-jäseniltä.

Maksuvälineinä pankkikortti tai käteinen

Varaudu esittämään jäsenkortti.

 

Säästetään ympäristöä ja käytetään omia peflettejä

 

 

 

POLKUJUOKSU

Polkujuoksu toimintaa järjestetään ympäri Kuusamoa, sen hienoissa luontokohteissa.  Tapahtumat ilmoitetaan Kuusamon Ladun ja Polun kotisivuilla, facebookissa sekä instagramissa @kuusamonlatujapolku. Lämpimästi tervetuloa, nähdään poluilla!

 

 

RETKEILY

Järjestämme retkiä ympäri vuoden lähiseuduille ja kauemmas. Tiedot retkistä löydät meidän facebook-sivulta. Yhdistyksellä on myös whatsapp-retkiryhmä, jossa voi sopia retkistä lyhyemmällä varoitusajalla, kysellä retkiseuraa tai -vinkkejä. Liity mukaan lähettämällä nimesi ja puhelinnumerosi kuusaamonlatujapolku (at) gmail.com. Tarvitset tietysti myös kännykkään ladattavan sovelluksen.